Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

19.5.2018

21.5.2018 hevosia aletaan totuttamaan laidunruohoon. Maanantaina hevoset saavat olla tunnin laitumella, muun ulkoiluajan tarhassa. Tiistaina kaksi tuntia laitumella, muuten tarhassa. Keskiviikkona kolme tuntia laitumella, muuten tarhassa jne. Myös pihattolaiset laitumelle silloin, kun muutkin hevoset ovat siellä. 1.6.2018 alkaen hevoset voivat olla koko päivän laitumella. Tuntien jälkeen hevoset takaisin laitumelle, ellei kello ole jo niin paljon, että hevoset otetaan muutenkin jo talliin. Tai muusta syystä tunnin jälkeen hevonen voi jäädä talliin. Kesälläkin hevoset otetaan aina talliin yöksi, noin klo 19:30 alkaen. 

5.5.2018

12.5. pidetään tallitalkoot. Talkoissa siivotaan tarhat, aitoja korjataan, maalataan aitoja ja puomeja ym. Tarjolla pientä suolaista sekä mehua. Kaikki, jotka ilmoittautuvat tähän vieraskirjassa, saavat automaattisesti kaappiinsa 15 ve. Muuta ei tarvitse, kuin ilmoittautua vieraskirjassa. Halutessaan tarinankin saa kirjoittaa. Ilmoittautua voi 11.5. klo 23 asti, sen jälkeen ilmottautuneet jätetään huomiotta.

8.1.2018

Donna ja Phantom siirtyi Neljän kavion omistukseen ja Phantom meni myyntiin.

25.12.2017

Tallikaupan ale 25.12.2017-14.1.2018. Lukekaa hyvin ohjeet ensin tallikauppa-sivulta ja sitten hoitajille ja hevosille osiosta näette alennusprosentin.

19.12.2017

Huomatkaa kaikki yksityisten omistajat, että tänään on tullut hieman muutoksia niin, että karsinapaikka on 60 ve/2kk ja pihattopaikka 45 ve/2 kk. Ilmoitelkaa minulle chatissa/vieraskirjassa, haluatteko säilyttää hevostenne nykyisen paikan vai haluatteko muuttaa sitä. Jos ei ilmoituksia tule, nykyinen paikka säilyy ennallaan.

14.10. Neljässä kaviossa järjestetään söpöysnäyttelyt. Lisätietoja kohdassa toiminta--> muut tapahtumat.

18.8.2017

Enzo ja Veltsu on poistunut tallilta ja Phantom jää tänne yksityiseksi.

2.7.2017

Pieni kesäale! Kaikista yli 30 ve maksavista tuotteista -50 %, siis per tuote ja oli tuote sitten iso tai pieni. Ale voimassa 30.7.2017 saakka.

23.6.2017

Nyt olisi Elowynin ja Tontun korkea aika ilmoitella itsestään. Elowynillä aikaa kesäkuun loppuun ja Neeralla Heinäkuun loppuun. Muutoin Allin karsina vapautuu ja Kaktus siirtyy Neljän kavion omistukseen. Ja Tontun kohdalla muutoin Whisper vapautuu hoitajahakuun. Lisäksi Emman pitäisi maksaa toukokuu/kesäkuu karsinavuokra.

7.6.2017

Laitumilla ja kentällä on vesisaavit, täyttäkää niitä tarvittaessa tai tarvittaessa vaihtakaa vesi.

Kesän aikana jokainen hoitaja voisi käydä rannassa pesemässä hoitohevosensa harjat ja satulahuovan. Lisäksi hoitajat voisivat siivota hoitohevosensa tarhan, sieltä tulee ainakin yksi tai kaksi kottikärryllistä lantaa.

24.6. on maastovaellus, johon voipi nyt ilmoittautua. Lisää toiminta--> vaellus/maasto.

2.6.2017

Hevoset saavat olla laitumella koko päivän hyvän sään sälliessä. Viimeistään klo 19:30 hevoset haetaan sisälle ja iltaruuat. Huonommalla kelillä tarhassa tai oikein huonolla kelillä tallissa. Ratsastuksen jälkeen voi viedä hevosen laitumelle. Mikäli kello on jo 19 tai on huono ilma, voi hevosen jättää jo talliin.

Tallilla on nyt myös virtuaalipankki Jupiterissa tili. Eli jos omaat siellä myös tilin ja ostat esim. hevosen meiltä, laita raha Jupiterin tilille. Tilinumero näkyy osiossa y-työ ja klinikka. Muussa tapauksessa maksut vieraskirjaan.

5.5.2017

Hevosia aletaan totuttaa laidunruohoon 8.5.2017. Hevoset ovat alkuun tunnin laitumella, muuten tarhoissa. 9.5. kaksi tuntia laitumella, muuten tarhoissa jne. Sadeloimitus tarpeen mukaan. Suunnilleen 21.5 tai aiemmin hevoset saavat olla koko päivän laitumella ja myös talliin ottaminen viivästyy iltaa kohti. Hevoset otetaan kuitenkin yöksi sisälle. Kinija ja Child ovat ainakin toistaiseksi pihatossa eli niitä ei totuteta ainakaan vielä laidunruohoon.

30.4.2017

Missä olette Tonttu ja Elowyn? Elowynillä karsinavuokrat maksamatta, pian joudun erottamaan sinut ja niin tapahtuessa otan Kaktuksen takaisin talliin ja Allin saatan poistaa.

15.2.2017

Valmennustoiminta tauolla.

22.1.2017

Kuusi hevosta myynnissä. Mahdollisesti helmikuussa tai maaliskuussa tulossa kisat.

14.1.2017

Caruso ja Sky palasivat neljään kavioon ja myös niille otetaan hoitajat. Mahdollisesti pari hevosta menossa myyntiin. Myös valmennuksia saatavana taas oman aikatauluni mukaan viikosta 4 eteenpäin. Mahdollisesti myös viikolla 3 voin pitää valmennuksen.

9.1.2017

Hiljaista on.. Pari epäaktiivista hoitajaa poistettu, uusia hoitajia toivotaan aina. Talli on koko ajan auki.

31.8.2016

Nyt, kaikki hoitajat ja yksäreiden omistajat! Hoitakaa edes kerran Syyskuun aikana tai erotan epäaktiivisen, ellei ilmoita minulle syyskuun aikana hyvää/perusteltua syytä, miksi ei hoida. Kuka ei ilmoita, poistetaan!

13.8.2016

Hevoset on siirretty tarhoihin ulkoilemaan. Maastoestevalmennuksia pidän, jos on aurinkoinen päivä ja yöllä ei ole satanut. Mikäli esim. saman päivän aamulla on satanut, silloin en pidä maastoestevalkkaa.

4.8.2016

Toivoisin vielä kaikilta ainakin yhden tarinan ennen koulun alkamista. :) Kunhan koulut alkavat, niin ymmärrän kyllä, että aina ei ehdi kirjoittaa tarinaa, mutta toivon ainakin yhtä per kuukausi. Kun itsellänikin alkaa koulu, en joka päivä käy täällä, mutta vastaan viesteihin, kun ehdin käydä.

31.7.2016

Kuukauden hoitaja julkaistu, onnea Mimmi! Sekä pari epäaktiivista hoitajaa poistettu.

23.7.2016

Huomatkaapa talli-->tallialue, niin sinne tarkensin, että maastoesteitä on ruohophjaisella kentällä sekä maastossa. Ruohopohjainen kenttäkin siis kun lähtee maastoon. Käykäähän maastoesteillä, voitte laittaa tarinaan, että tulin mukaan jollakin hevosella. :)

4.7.2016

Tosiaan yp Eliza on lomalla 4.7.-8.7. tai -10.7. Kuukauden hoitaja julkistetaan palattuani lomalta.

29.6.2016

Jossakin vaiheessa Heinäkuun aikana, lämpimänä päivänä on tallin pesu. Kaikki purut otetaan karsinoista pois ja karsinat pestään ja desinfioidaan ja ruokakupit pestään myös huolella. Projektiin käytetään yksi päivä ja hoitajia toivotaan mukaan, tästä voi ansaita ylimääräistä rahaa. Päivämäärän ilmoitan myöhemmin, kunhan päivä on selvä.

27.6.2016

Ilmainen koulutunti hoitajille ja hevosten omistajille 11.7. Lukekaa kuitenkin toiminta--> muut tapahtumat

26.6.2016

Kisat 9.7. Lisää toiminta--> kisat

Huomatkaa hoitajat, että kisojen jälkeisenä päivänä, eli sunnuntaina 10.7. ei rankkaa ratsastusta. Talutella voi ja käyntimaasto esim. ilman satulaa ja uitto on ok.

6.6.2016

Epäaktiiviset hoitajat poistettu ja tallikaupan ale jatkuu ainakin 19.6. saakka.

17.5.2016

Nyt on hyvä aika taas kerätä rahaa. Kesäkuussa tai Heinäkuussa tallikaupassa ale!

14.5.2016

Muutama uutuus tallikaupassa, merkitty sinisellä.

Tervetuloa talliin uudet hoitajat Aaduskeli ja Mimmi.

Haluaisitteko, että kirjoittelisin vaikka muutamia otsikoita/valmiita pohjia, joiden perusteella voisi kirjoittaa tarinan? Näistä voisi kirjoittaa halutessaan, tai jos on vaikka ideapula. Muutenkin ideapulan sattuessa ilmoittakaa, niin keksin teille tehtävän, josta kirjoitatte tarinan. Voitte ilmoitella chattiin. :)

4.5.2016

Hevosia aletaan totuttamaan laidunkauteen hiljalleen, tunti kerrallaan ja seuraavana päivänä kaksi tuntia jne. 16.5. hevoset saavat olla jo kokonaan laitumella ja tarhat siivotaan syksyä varten. Yöksi hevoset otetaan kuitenkin sisälle. Kentällä on myös vesisaavi, joten kentällä ratsastuksen välissä voi juottaa hevosen.

10.3.02016

Siihen, että pääsee kuukauden hoitajaksi, on tullut pari lisäkriiteriä. Käykääpäs lukemassa toiminta--> kuukauden hoitaja ja erityisesti nyt se violetilla oleva kohta.

6.3.2016

Nyt saa taas heitellä ehdotuksia, miten tai mikä olisi sellainen, että tallille olisi mukavampi tulla ja kirjoittaa tarinoita. Olisiko esim. tehtävät? Voisin laittaa jokaiselle aina erikseen tehtävän tai kirjoittaa muutamia valmiita pohjia, joista voisi keksiä tarinan. Tehtävien suorittamisesta voisi saada ylimääräistä rahaa itse tarinan lisäksi. Tai olisiko muita ehdotuksia, kertokaa ihan vapaasti chattiin tai vieraskirjaan.

2.3.2016

Tallikaupassa ratsastajille pari uutuutta.

©2019 Talli neljä kaviota - suntuubi.com