Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä näkyvät hevosten merkit, jos ei ole hoitajaa ja on hoitaja. Merkit näkyvät hevosen nimen perässä.

Hoitaja: !

Ei hoitajaa: ?

Ei oteta tai ei vielä oteta hoitajaa: -

Yksityinen: #

<--Edellinen 33 / 38 Seuraava-->
Tella ?
[Tellan kuva.jpg]
Tellan kuva.jpg
[Täysikokoinen kuva]

Nimi: Dalila "Tella"

Rotu: Puoliverinen

Käyttö: Yleisratsu

Säkä: 165 cm

Syntynyt: 20.2.2003, 13 vuotta

Skp: tamma

Ko Va B/Re 100 cm

Hoitaessa: Tellaa ei saa laittaa kiinni, koska Tellalla on vetopaniikki. Antaa harjata ja puhdistaa kaviot. Satulaa laittaessa kiltisti, suitsia laittaessa voi nostaa päänsä ylös, mutta antaa laittaa kun hoitaja on päättäväinen.

Ratsastaessa: Tellalla on tasaiset, pehmeät askeleet. Viimeistään ratsastaessa Tella hurmaa jokaisen, aivan ihana ja kiltti hevonen. Tellassa vain on sitä jotain ja Tella on kaikkien suosikki. Tella kuuntelee todella hyvin, pysähtyy hetkessä niin pyydettäessä ja ravaa ja laukkaa kivasti, ei liian hitaasti, mutta ei liian nopeastikaan. Nostaa laukan heti sitä pyytäessä. Osaa koulujutut, hyppää kivasti ja ihana maastossa.   

Muuta: Tellaa ei siis saa laittaa kiinni, Tellalla on vetopaniikki. Kentälle tai maneesiin taluttaessa ehdottomasti ohjat pois kaulalta tai riimunnarulla. Riimunnarulla taluttaessa oltava pikalukollinen riimunnaru, muunlaisella ei saa taluttaa missään tilanteessa. Tallin luottoratsu, jolla kaikki voivat ratsastaa. Tellan selkään voi laittaa kokemattomammankin ratsastajan. Tällä uskaltaa varmasti kaikki hypätä. Esteillä suojat etujalkoihin ja isommilla esteillä rintaremmi ja vatsapanssari.

Hoitaja: ?

Kuva: Wapaat©2019 Talli neljä kaviota - suntuubi.com