Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä näkyvät hevosten merkit, jos ei ole hoitajaa ja on hoitaja. Merkit näkyvät hevosen nimen perässä.

Hoitaja: !

Ei hoitajaa: ?

Ei oteta tai ei vielä oteta hoitajaa: -

Yksityinen: #

<--Edellinen 37 / 38 Seuraava-->
Ditte ?
[Vuonis.jpg]
Vuonis.jpg
[Täysikokoinen kuva]

Nimi: Afroditte

Kutsumanimi: Ditte

Rotu: Vuonohevonen

Käyttö: Yleisratsu

Säkä: 145 cm

Syntynyt: 22.4.2006, 10 vuotta

Skp: Tamma

Ko VaB/Re: 80 cm

Hoitaessa Ditte on ihan ok, joskus voi napata takista kiinni, mutta ei pure tai näyki. Kerjää sillä huomiota. Samoin kavioita putsatessa voi pelleillä. Esim. ei nosta jalkaansa tai kun nostaa, niin saattaakin heti laskea sen maahan. Satulan saa laitettua, mutta suitset nähdessään voi nostaa pään ylös.

Ratsastaessa Ditte on yleensä rauhallinen ja eteenpäinpyrkivä, joinakin päivinä voi kuitenkin joutua pari kertaa napauttamaan pohkeella eteenpäin. Sitten on taas sellaisia päiviä, jolloin Ditte mennä puksuttaa vauhdilla eteenpäin. Silloin pienikin hipaisu riittää saamaan tamman eteenpäin. Sitten mennäänkin todella reippaasti, mutta Ditte kuitenkin hidastaa kun vain pyytää. Tällaisia päiviä ovat yleensä aurinkoiset päivät. Ditte menee niin koulua, esteitä kuin maastossakin ja on aina rauhallinen, ei säiky. Joskus Ditte menee pää pilvissä, koulu- tai maastotunnilla, ollakseen taas huomion keskipisteenä. Suusta hieman kutittelemalla tai pienellä ravipätkällä pää laskeutuu alas. Ditellä on suht tasaiset askeleet, ravi voi nostaa satulasta ihan hiukan.

Muuta: Ditte rakastaa harjaamista ja huomion keskipisteenä olemista. Siksi Ditte käy usein näyttelyissä. Ditte on kaikille sopiva, mukava ratsu. Suojat takasiin koulutunnilla ja myös etusiin esteillä. Jos kovin rupeaa kulkemaan pää pilvissä, voi tunneille laittaa myös martingaalin. Ditte on tullut näyttelyissä (ponit) sijalle yksi ja saanut palkinnoksi nailonriimun sekä joustopintelit tarrakiinnityksellä.

Hoitaja: ?

Kuva: Julinvapaat©2019 Talli neljä kaviota - suntuubi.com