Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täällä näkyvät myynnissä olevat hevoset. Jos olet kiinnostunut ostamaan jonkin hevosen, luethan sitten myyntiehdot. Myös muita hevosia saa kysyä, jos mahdollisesti vaikkapa myisin. Hevosen tiedoissa, nimen yläpuolella lukee, mikäli hevonen on varattu ja mihin se on varattu.

<--Edellinen 3 / 3
Lach
[Lach 1.jpg]
Lach 1.jpg
[Täysikokoinen kuva]

Hevosen nimi: Achilles Promissum
Kutsumanimi: Lach, Rommi
Syntymäpäivä: 31.10.2012
Ikä: 5v
Sukupuoli: ori
Säkäkorkeus: 157cm

Rotu: Arabialainen täysiverinen
Väri: Maksanrautias
Merkit: Huuliin asti ulottuva leveä läsi, korkeat sukat
Painotus: Esteratsastus
Koulutustaso: He B, 130cm
Entinen omistaja: Rinja

Luonnekuvaus:
Lach on rehti ja kunnianhimoinen nuori ori, joka työskentelee mielellään, kunhan puuha on sille tarpeeksi mukavaa. Se pitää hoitohetkistä ja harvemmin kiintyy kummoisemmin ihmisiin. Ori sietää kuitenkin kaikenlaisia käsittelijöitä viileällä ystävällisyydellä. Ratsuna vielä raaka ja arvaamaton, mutta erittäin komea näky.
Hoitaessa harjaus, silittely ja jouhien selvittely, kaikki on kivaa. Ei oikeastaan kiinny kehenkään. Varusteet menee hevosen päälle hienosti, mutta saattaa näykkiä naruja tai suitsien ohjia, jos ne roikkuvat.
Ratsastaessa Lach on raakile vielä, mutta komea näky silti kentällä, tai maneesissa. Osaa muutamia helppoja ratoja, mutta ei vielä ole ihan täydellinen kouluratsastuksessa. Tästä eteenpäin on orin kanssa tosi hyvä lähteä. Esteillä on todella virkeä, ja innoissaan, ja hyppää hyvällä kapasiteetillä.

Hoitaja: ?
Kuvat: foto-vik.ru©2019 Talli neljä kaviota - suntuubi.com