Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täällä näkyvät myynnissä olevat hevoset. Jos olet kiinnostunut ostamaan jonkin hevosen, luethan sitten myyntiehdot. Myös muita hevosia saa kysyä, jos mahdollisesti vaikkapa myisin. Hevosen tiedoissa, nimen yläpuolella lukee, mikäli hevonen on varattu ja mihin se on varattu.

1 / 3 Seuraava-->
Halo Varattu!
[Halo.jpg]
Halo.jpg
[Täysikokoinen kuva]

Nimi: Halo

Rotu: Dalesponi

Käyttö: Yleisratsu

Säkä: 143 cm

Ikä: 1.1.2005, 11 vuotta

Skp: ruuna

Ko Va B/Re 90 cm

Luonne: Halo on hoitaessa kiltti ja miellyttävä. Joskus tuuppii turvallaan ja tarkistaa hoitajan taskut, josko löytyisi jotain nameja, mutta muuten on todella kiltti. Halo nostaa kaviot hyvin ja antaa laittaa satulan ja suitset.

Ratsastaessa: Halo on tempperamenttinen, energinen ja reipas, mutta kuitenkin rauhallinen ja kiltti. Halo nostaa jalkansa korkealle, mutta ruunalla on kuitenkin pehmeä askel. Ruuna osaa kouluasiat hyvin ja on hyvä esteillä. Halolla ratsastaessa kannattaa olla lyhyt raippa, ei pitkää, sillä ruuna hermostuu jos on pitkä raippa. Esteraippa käy erinomaisesti, mutta raippaa ei läheskään aina tarvitse ja joskus Halo menee rauhallisemmin jos raippaa ei ole ollenkaan. Maastossa ruuna kulkee reippaasti, mutta ratsastaja voi joutua tekemään alussa muutamia pidätteitä. Sitten Halo kulkee yleensä rauhallisesti. Halo on komea näky koulupuolella, esteillä ja maastossa ja ruuna taipuu kauniisti.

Muuta: Esteillä kaikkiin jalkoihin suojat ja etujalkoihin lisäksi putsit, koulupuolella hivutussuojat takajalkoihin. Tarhaan tarhasuojat. Halolla on leveä selkä, jossa on mukava ja helppo istua ilman satulaa.

Hoitaja:

Kuva: www.tunturisusi.com

Myyntihinta 500 ve

Varattu Adalle!©2019 Talli neljä kaviota - suntuubi.com