Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tänne tulevat hoitohevospyynnöt, kisakutsut, ostokset tallikaupasta, ilmoittautumiset kisoihin, tunneille, vaelluksille, eläinlääkärikäynnit ja muut sellaiset. Hoitotarinat tulevat hoitokirjaan ja mainokset mainosviekkuun. Tänne tulevat mainokset poistetaan. Kisakutsuihin en välttämättä vastaa.

Minuun saa yhteyttä myös sähköpostilla: talli4kaviota@hotmail.com, mutta varmimmin ja nopeammin vastaan täällä vieraskirjassa.

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Sonja Kitti VRL-14313
Kotisivut: http://warepia.weebly.com/

18.02.2018 19:24
Hei, ja tervetuloa osallistumaan Warepian jo toisiin avajaiskilpailuihin! Lähes vuoden tauon jälkeen talli herää horroksesta ja on vailla osallistujia kilpailuihin, Lajeina tällä kertaa esteratsastus, kouluratsastus, sekä ravit! Kilpailut järjestetään 10.-11.3.2018, ja viimeinen osallistumispäivä on 8.3.2018.
Eniveis, terveuloa kilpailemaan Warepiaan!
(Ps. Ihanaa, että talli on vieläkin pystyssä!)
~ Sonja Kitti, Warepia

Nimi: Elowyn
Kotisivut: http://kaskiharju.virtuaalitalli.fi/

17.02.2018 22:29
Moikka taas kerran!
Ite en vieläkään jaksa kirjautua tonne Kaskiharjun sivuille ja oon ollu nyt vähän kiireinen nyt muutenkin, niin on munkin puolesta vastailu vähän jäänyt munkin puolelta!

Jes, ihan mahtavaa! Yritän nyt parannella tapojani ja kirjotella useammin. Kiva kuulla, että Tumppi on edistynyt ja kiva että pääsen sen kanssa treenailemaan vielä vähän lisää. Kyllä siitä vielä hieno saadaan, eikö? ;)

Lisäilen teidät tonne yhteistyölistalle kunhan jaksan (ja muistan!). Ja hei, tietty sä tohdit, kerro toki mitä sulla oli mielessä! :)

Nimi: Elowyn
Kotisivut: http://kaskiharju.virtuaalitalli.fi/

04.02.2018 19:45
Moikka taas!
Haha, ihana kuulla että muistat mut vielä ja ihan positiivisessa valossa! Ja totta kai muistan sut ja Kaktuksen, tää taitaakin olla mun ihan eka koskestus virtuaalimaailmaan, sellaset kyllä muistaa pidempääkin :D
Oon vähän laiska nykyään ja yritän tehä virtuaalihommia lähinnä vaan oman jaksamisen ja innostuksen myötä ja lisäks oon ollut vähän kipeänä ja ihan oikeasti talleilemassa niin vastaaminen on vähän jäänyt, sori! Huomasin kyllä sun viestin aiemmin

Huomasinkin, että Kaktuksella on hoitaja. Tosi kiva, se kyllä tarvitsee sellasen. Ei sillä ettei sunkin seura kelpais sille, mut sille tekee kyllä varmaan ihan hyvää olla joku muukin johon voi pikkuhiljaa ruveta luottamaan. Ja ymmärrän tosi hyvin, en tiedä mistä toi idea edes tuli, vähän rupesin vaan pyörittelemään kaikkea päässä. Tietenkään et sitten myy Tumppiakaan, jos ei siltä tunnu :)

Ja hah, mäkin olin kokonaan unohtanut Loten, yhtäkkiä vaan lamppu sytty et hei tällanenkin hevonen on olemassa! Kuten sanoin, oon aika laiska virtuaalimaailmassa vielä tässä vaiheessa, mutta yritän tässä pikkuhiljaa tehdä Lotelle ne sivut, linkkaan sulle ne sit!

Ja joo, Kaskiharju on jonkinlainen vähän pienempi uusi projekti, mulla on toinenkin ihan alkutekijöissä oleva talli, Haparikko (haparikko.suntuubi.com), mutta sen toiminta on sit enemmänkin kasvatusta ja kilpailuja. Yhteistyö sopii enemmän kuin mieluusti, mullakin kävi se ajatus itse asiassa mielessä mutta jostain syystä sitten unohtui koko homma!

Ja apua, oon varmaan ihan kamala mutta tekis taas mieli tulla takasin, vaikka oonkin lähinnä roikkunut tuolla hoitajalistalla suurimman osan mun täällä oloajasta. Kaktuksella nyt on hoitaja että en ehkä ihan viitti kenenkään hoitoponia varastaa mutta esimerkiks Tumpin kanssa voisin alkaa jotain touhuilemaan? Tietty jos viittit vaan ottaa mut takasin vaikka oonkin ollut aika epäaktiivinen valtaosan ajasta :')

Tästä tulikin vähän pitkähkö viesti vaikka piti ihan nopeasti vastata vaan.. mutta hei, vastaile kun kerkeät ja hyvää alkavaa (loppuvaa? nyt on sunnuntai-ilta niin en tiedä kumpi kuulostaa fiksummalta :D) viikkoa sulle!

Nimi: Mercy Lockwood
Kotisivut: http://www.storycroft.w2.fi/?cat=79

04.02.2018 19:25
Muistatko vielä vanhan Storyteller's Connemarasin tilan? Olemme palanneet entistä ehompina pitkältä tauolta. Kannamme nykyään ylpeydellä nimeä Storycroft Stables ja toimintamme on muuttunut hieman aktiivisemmaksi. Kasvatamme yhä ihania connemaranponeja, mutta olemme laajentaneet myös muihin britti-ja irkkurotuihin. Olet erittäin tervetullut kurkistamaan uudistunutta tilaa!

Järjestämme uudelleen-uudelleenavaijaisemme ensi kuussa. Tapahtumaan sisältyy kaikille avoin match show sekä huntingratsastus. Lisäksi toteutamme KRJ:n alaiset tarinakoulukilpailut. Tervetuloa osallistumaan vaikka koko tallin voimin!
Sincerely,
Mercy Lockwood
Storycroft Stables
Wicklow, Irlanti

Nimi: Iiris

29.01.2018 14:56
Moi Eliza! Minä olen nyt ainakin vielä akti, sillä kisailemaankin menin. Tuonne siis lähin: http://pahkinalaakson.suntuubi.com/?cat=42
Tarinaa olen suunnitellut jo hyvän matkaa. Mutta toivon, ettei koko talli epäaktivoituisi ):

Vastaus:

Minun puoleltani ainakaan talli ei todellakaan kuole/epäaktivoidu. En sitten tiedä hoitajista/yksityisten hevosten omistajista..

Nimi: Sofku

28.01.2018 18:33
Harmi huomata, että moni hoitaja lomailee nyt, mutta munkin täytyy valitettavasti erota täältä. Inspiraatio Lettuun on aika lailla kadonnut ja koulukin puskee taas suoraan päälle. Lisäksi mä olen saanut uuden ihanan ylläpitohevosen, johon meneekin loppuaika. Hyvät jatkot tänne!

Vastaus:

Ymmärrän, olet kuitenkin aina tervetullut takaisin!

Nimi: Elowyn
Kotisivut: http://kaskiharju.virtuaalitalli.fi/

27.01.2018 23:13
Moikka taas!
Tulin taas tänne vähän sivusta tarkkailemaan, miten menee. Ihana toi ylägrafiikan kuva muuten, huomasin sen muuttuneen iha heti! :D

Mulla oli itse asiassa ihan asiaakin, enkä todellakaan tiedä mistä keksin tänkin idean, mutta tuli yhtäkkiä sellanen ajatus että Kaktusta nyt tuskin oot enää valmis myymään mulle mikä on tosi okei, mutta mites Tumppi? Senkin kanssa tuli työskenneltyä aika paljon ja jotenkin vaan sellanen fiilis tuli yhtäkkiä että ois enemmän kun mukavaa jos sen kanssa sais jatkaa. Ymmärrän kyllä hyvin jos ei käy, eihän se edes ole myynnissä, kunhan kyselisin olisiko mitenkään mahdollista.

Lisäksi pakko nyt vielä tääkin sanoa kun kerta olen täällä sua muutenkin jo häiriköimässä, muistatko Loten ihan niiltä ajoilta kun aloitin täällä? Myit sen mulle ja olin itse asiassa unohtanut koko hevosen, mutta yhtäkkiä tuli mieleen kun löysin sen tiedot tuolta koneen syövereistä. Ajattelin, että voisin "herättää" sen henkiin, heitän sulle linkkiä sen sivuille kunhan saan ne tehtyä!

Vastaus:

Kävin vastailemassa tallillesi! :)

Nimi: Emma

22.01.2018 19:45
Otan tässä nytten kanssa tammikuun loppuun lomaa. Palailen helmikuun 22 päivä (:

Vastaus:

Helmikuussa sitten tarinaa tulemaan, niin saat maksettua rästimaksut!

Nimi: Ada

21.01.2018 13:29
Mäkin voisin ottaa nyt tän tammikuun lomaa, kun motivaatio on vähän hakusessa. Helmikuun alkupuolella sitten palailisin :)

Vastaus:

Ok!

Nimi: Jade

20.01.2018 20:02
Heippa! Otan loppu tammikuun lomaa :) Palailen helmikuun alussa!

Vastaus:

Selvä, palataan Helmikuussa! :)

Nimi: Lucia
Kotisivut: http://pahkinalaakson.suntuubi.com/

12.01.2018 20:51
Pähkinälaakson myyntitalli on muuttunut kisakeskukseksi ja tunnetaan nykyään nimellä Pähkinälaakson kisakeskus! Tämän kunniaksi pidämme talviset maastoestekisat 31.1.2018. Luokkia löytyy 60cm - 120cm. Tervetuloa osallistumaan!

Vastaus:

Kiitos kutsusta!

Nimi: Alina
Kotisivut: http://championrelief.virtuaalitalli.fi

10.01.2018 19:57
Tervetuloa kilpailemaan 25.1.2018 Champion Reliefissä järjestettäviin kenttäkilpailuihin! Luokat tutustumis luokasta CIC4:ään asti. Lämpimästi tervetuloa!

- CR väki

Vastaus:

Kiitos kutsusta!

Nimi: Viveka
Kotisivut: http://www.ratsutallililja.suntuubi.com/

08.01.2018 23:41
Lämpimästi tervetuloa kilpailemaan Ratsutalli Liljan villeihin kilpailuihin! Perjantaina 26.1. kilpailemme esteissä & lauantaina 27.1. kouluratsastuksessa.

kutsut
http://www.ratsutallililja.suntuubi.c om/fi/kilpailut/26.01./
http://www.ratsutallililja.suntuubi.com/fi/kilpa ilut/27.01./

Tervetuloa osallistumaan koko tallinvoimin! =)

t.Viveka

Vastaus:

Kiitos kutsusta!

Nimi: Maisa

07.01.2018 10:58
Moikka! Olisikohan teillä käyttöä Donnalle jos myisin sen teille? Aika ei yksin kertaisesti vain riitä tammalle. Voisin myydä teille Donnan koska aika ei nyt riitä enkä voisi viedä sitä nyt minnekkään muualle. :(

Vastaus:

Donna on nyt Neljän kavion omistuksessa, kuten chatissa olikin jo puhe.

Nimi: Emma

06.01.2018 15:03
Heiiii! Pitkäst aikaa!
Hankikirmailuihin:
Emma-Carmen

Nimi: Rinja

04.01.2018 13:33
Hankikirmailuihin Rinja & Lach

Maksan samalla tallivuokran

Vastaus:

Mukana ja Kiitos!

Nimi: Sofku

04.01.2018 12:18
Sofku ja Lettu hankikirmailuihin mukaan! =3

Vastaus:

Mukana!

Nimi: Iiris

04.01.2018 11:50
Hankikirmailuihin 13.1.2018:
Iiris-Casino Prince xx

Vastaus:

Mukana!

Nimi: Iiris

02.01.2018 17:10
Canolle:
Perusriimu, vaaleansininen 8ve

Ostimpas nyt tän xd

Vastaus:

Kaapissa!

Nimi: Jade

02.01.2018 13:17
Lunastaisin nyt nuo kuukauden hoitaja palkinnot, jotka muuten ovat aivan mahtavat! :)

Estesatula nahkaa, musta
Jalustinhihnat 2 kpl glitter-koristeilla, musta
Jalustimet jalustinkumeilla, vaaleanpunaiset
Vatsapanssari muotoiltu nahkaa, musta

Vastaus:

Kaapissa!

Nimi: Iiris

30.12.2017 08:58
Heih! Lähdin kisaamaan Keijukumpuun Canon kanssa: http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com/?cat=7

Vastaus:

Asia selvä!

Nimi: Wendy

26.12.2017 08:43
Hei! Joulukisojen tulokset ovat tulleet! http://moonlig.suntuubi.com/?cat=82
Päätin osallistua myös Uudenvuodenkisoihin Pandalla tammanäyttelyyn ja Kaktuksella joihinkin (:. Anteeksi hiljaiseloni!

Vastaus:

Juu. Haluatko, että laitan tuloksia hevosten sivuille? Jatkossa sitten ainakin, jos jotain palkintoja saatte, niin ilmoita mitä palkintoja ja mistä. :)

Nimi: Jade

25.12.2017 23:18
Alennus ostoksilla :) Laitoin alennetut hinnat valmiiksi!

Toppaloimi, vaaleansininen 28,5v€
Kaulakappale toppaloimeen, vaaleansininen 5v€

Vastaus:

Lisään kaappiisi. Eduksesi laitan tuon toppaloimen 28 ve, kun ei tallikaupassa muuten missään ole perässä 50 snt.

Nimi: Sofku

23.12.2017 16:37
Sainkin jo haalittua kasaan tarpeeksi rahaa, joten maksaisin tammi/helmikuun vuokran pois alta, kiitos! =)

Vastaus:

Hieno juttu! :)

Nimi: Ella
Kotisivut: http://hurmanjyrkka.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Image/jouluhurma.png

22.12.2017 14:13
Jouluinen tervehdys!

Haluamme toivottaa oikein lämmintä joulua ja onnellista uutta vuotta 2018 teille tänne talli Neljään kavioon! Viettäkää rauhallinen joulu ja unohtumaton uusi vuosi ♥ Kotisivut-kohdasta löytyy linkki joulukorttiin :)

♥ tonttu-Ella & Hurmanjyrkän tallipoppoo

Vastaus:

Kiitos! :)

Nimi: Sofku

22.12.2017 09:53
Jos käy, tulisin joulumaastoon Letulla =)

Vastaus:

Juups.

Nimi: Ada

22.12.2017 08:03
Hmm... voisin osallistua joulumaastoon, mutta en vaan keksi kenellä :D Ehdota sä jotain?

Vastaus:

Jollain, mikä on sun lempiheppa täältä tallilta? :)

Nimi: Maisa

21.12.2017 20:32
Odotas tossa oli virhe

Donna on varsin äkäinen muita hevosia kohtaan. Useimmiten se vain seisoo nurkassa vaikka muut laukkailisivat ympäri tarhaa. Tamma on pomo useimmille hevosille ja saattaa käskeä. Jos joku vie ruuan aluksi muille niin siitäkös vasta tamma kimpaantuu.

Voin muuttaa vähän että ei oo niin huono pihatto pollelle
Sori spämmi

Vastaus:

Vaihdan tämän.

Nimi: Maisa

21.12.2017 15:55
Voitko laittaa tän vielä Donnan luonteeseen?

Donna on varsin äkäinen muita hevosia kohtaan. Useimmiten se vain seisoo nurkassa vaikka muut laukkailisivat ympäri tarhaa. Tamma on pomo useimmille hevosille ja saattaa käskeä. Jos joku vie ruuan aluksi muille niin siitäkös vasta tamma kimpaantuu. Jos muut hevoset tulevat iskuläheisyydelle Donna potkaisee tai puree.

Vastaus:

Voin laittaa, mutta onkohan tämä pätkä kovin hyvä hevosella, joka on pihatossa...

Nimi: Sofku

20.12.2017 19:16
nimi: N. K. Bulletproof
kutsutaan: Lettu
rotu: risteytysponi
säkä: 126cm
syntynyt: 2012
sukupuoli: tamma
omistaja: Sofku

HeC / 50cm (koulutetaan)

Lettu on semmoinen keskeneräinen ikuisuusprojekti, joka on kuitenkin perusluonteeltaan ihanan hellyyttävä. Karsinassa sen voi huoletta hoitaa irti, mitä poni nyt koko ajan sählää ja touhottaa, milloin kaataa harjat lattialle, milloin hamuaa hoitajan taskuja. Varustuskin sujuu ongelmitta, mutta satulavyön kanssa pitää tietysti aina pullistella...

Ratsastaessa Lettu ei vielä ole hirveän osaava, mutta poni oppii nopeasti - niin hyvät kuin huonotkin tavat. Sillä tähdätään tulevaisuudessa 80 sentin radoille, mutta saa nähdä saadaanko ponista käyttökelpoista. Vauhtia ainakin löytyy ja esteitä poni hyppää korvat hörössä - kuumuu vain joskus hiukan liikaakin. Suorittaa kaiken pyydetyn innolla, mutta virheet poni korvaa vauhdilla. Tietysti osaa jekkuillakin, eikä lista niistä varmaankaan lopu koskaan...

• loimitus sään mukaan
• ratsastaessa putsit ja jännesuojat eteen
• lampaankarvaromaani satulan alle

http://www.zuzule.com/alba/304/9582.jpg

Vastaus:

Hevosen sivu tehty.

©2018 Talli neljä kaviota - suntuubi.com