Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tänne tulevat hoitohevospyynnöt, kisakutsut, ostokset tallikaupasta, ilmoittautumiset kisoihin, tunneille, vaelluksille, eläinlääkärikäynnit ja muut sellaiset. Hoitotarinat tulevat hoitokirjaan ja mainokset mainosviekkuun. Tänne tulevat mainokset poistetaan. Kisakutsuihin en välttämättä vastaa.

Minuun saa yhteyttä myös sähköpostilla: talli4kaviota@hotmail.com, mutta varmimmin ja nopeammin vastaan täällä vieraskirjassa.

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Wendy

05.12.2017 08:35
Heips! Mää osallistuin Pandan kanssa näyttelyihin tuonne: http://orange.boards.net/thread/265/luukku-4-yttelyt?page=1&scrollTo=1513 . Osallistuin, koska Pandan jalka näytti jo paremmalta ja me voitais tässä saada meijän ensimmäinen näyttelykokemus!

Vastaus:

Juu, ilmoittele sitten tuloksista :)

Nimi: Ada

03.12.2017 15:26
// Tässä hieman jatkoa vielä esittelyyn kun mun tasot unohtu ihan kokonaan.

Olen tasoltani noin HeC. Korkein esteeni on ollut 70cm ja kilpailuissa yleensä osallistun 50cm tai 60cm luokkiin. Tykkään kouluratsastuksesta yhtä paljon kuin esteistäkin enkä ole vielä varma kumpaan haluaisin painottua. Ennen minua hieman pelotti reippaat ja helposti kuumuvat ratsut, mutta nykyään haluaisin saada tunneille vain semmoisia. Ehkä olin mennyt liian paljon laiskemmilla hevosilla niin etten enää pelännyt nopeampia. Capun kanssa aloittelen kuitenkin rauhallisesti, enkä heti nouse selkään. Pitää katsoa miten matkamme alkaa :)

Vastaus:

Jeps, lisään kaappiisi

Nimi: Virpi
Kotisivut: http://laukkakavio.suntuubi.com/

29.11.2017 13:49
Toron sivut ovat valmiit. Onko hyvät? :)

Vastaus:

-->

Nimi: Mercy / Hevosklinikka Cherlia
Kotisivut: http://www.cherlia.suntuubi.com/

28.11.2017 18:41
Hei!
Tulin tarkastamaan Pandan jalan. Tamma hieman hyöri ja pyöri tarkastuksen aikana ja yritti napata pipon päästäni, mutta onneksi se rauhoittui omistajansa käskystä. Tunnustelin jalan läpi ja se oli lämmin ja turvonnut. Panda aristi hieman puristaessa. Taivutuksessa jalka reagoi 3/5 kaikissa askellajeissa, kaarella ravissa 4/5. Ultrasin jalan, jolloin huomasin hankositeen 35% revähtymän. Se on tullut traumaperäisenä, joten ennuste on hieman parempi.
Hoitona nyt akuutissa vaiheessa lepoa ja kylmäystä. Laitetaan myös tulehduskipulääkitys. Vamma paranee noin puolessa vuodessa, mutta se ei välttämättä parane koskaan kokonaan arpeutumisen takia. Tamman suorituskyky heikkenee ja siitä ei välttämättä ole raskaisiin töihin. Tarkemman ennusteen voin antaa kontrollikäynnillä. Hoitoon ja kuntoutukseen seuraavat ohjeet:
- Tarhausta ei rajoiteta
- Viikko lepoa, sitten aloittakaa kävelytys kovalla pohjalla n. 20 minuuttia kerrallaan, aikaa pidennetään vähitellen (ratsain tai taluttaen, kummin vain poni liikkuu rauhallisemmin)
- Kylmäys kävelytyksen jälkeen 15min
- Hokittakaa tamma, ettei se liukastele; tekee huonoa

Varaa kontrollikäynti 2kk päähän (jos ikääntyminen nopea, voi aiemminkin) silloin katsotaan, voiko ravaamista aloitella. Sitten katsotaan myös shock wawen, veriplasmahoidon tai kantasoluhoidon mahdollisuuksia.

Lasku 210€
- Mercy Lockwood / Cherlia

Vastaus:

Tulen maksamaan-->

Nimi: Ada

28.11.2017 18:34
Moikka!
Oon Ada Camilla Lahti, 14-vuotias tyttö, joka on haaveillut jo pitkään omasta hevosesta. Asun lähellä Neljää Kaviota, jossa mulla onkin oma hoitohevonen, Capu. Ennen hoidin ihanaa suomenratsuponia Rokia, mutta poni ei vaan tuntunut siltä oikeelta. Päätin sitten marraskuun lopulla vaihtaa hoitsua ja nyt sitä ollaan Capun hoitajana, mitäköhän tästäkin tulee? :D

Olen luonteeltani iloinen ja yleensä aika avoin kaikille. Tykkään touhuta monia tunteja hevosten parissa, tai ylipäätänsä tallilla. Autan mielelläni alkeiskurssilaisia ja ihan aikuisiakin, jos he apua tarvitsevat. Välillä minullakin on niitä päiviä, kun kaikki menee huonosti ja tekisi mieli vain kadota. Onneksi niistä selvitään, kaikista eniten semmoisiin päiviin auttaa tallille tulo, silloin vain kaikki huolet unohtuu.

Mun perheeseen kuuluu äiti ja sitten mun oma kilpikonna Titta, jonka sain mun tädiltä lahjaksi. Äiti on aina ollut lemmikeitä vastaan, ja oli tosi ihana yllätys että kilpikonnaan äiti suostui. Käyn Koivulehdon yläastetta, ja olen siis kahdeksannella luokalla. Mulla yks hyvä ystävä, joka harrastaa myös rasastusta, mutta valitettavasti vaan eri tallilla.

Mulla on vaaleat hieman yli olkapään ulottuvat hiukset, joissa latvat on tietysti siniset. Sinisiä latvoja korostaa, mun vaaleansiniset silmät, joissa on hieman meikkiä aina koulupäivinä. Olen pituudeltani 156cm ja painan noin 49kg. Koulussa mä käytän yleensä farkkuja ja hupparia, tallilla sitten vähän sottasempia vaatteita. Yleensä mulla on ratsastuspäivinä siniset ratsastuhousut ja musta fleecepaita. Ratsastan minichapseilla ja ratsastuskengillä, saappaita en tykkää käyttää. Jos mulla ei oo ratsastustuntii laitan jalkaan vaan collegehousut ja hieman kulahtaneen pusakan.

// Tässä tää esittely, kirjotusvirheitä voi löytyä kun ei oo tullu kirjoteltuu pitkään aikaan :D Ja en sit oo varma miten kappaleet menee niin voit vapaasti korjailla.

Vastaus:

Kaapissa!

Nimi: Wendy

26.11.2017 17:16
Pandalle:

Riimupehmusteilla pinkki 11ve

Riimunnaru kaksivärinen (pinkki lila) 7ve

Yht. 18ve

Vastaus:

Kaapissa! Ilmeisesti tullut kaksi samaa viestiä vahingossa, vaikka aikaeroa onkin tunti? Vai oliko toiset Kaktukselle?

Nimi: Wendy

26.11.2017 16:46
Pandalle:

Riimupehmusteilla pinkki 11ve

Riimunnaru kaksivärinen (pinkki lila) 7ve

Yht. 18ve

Nimi: Ida

26.11.2017 16:40
Juoksutusvyö

Juoksutusraippa

Liina

Sivuohjat

78 ve

(Ei oo tullukkaan ostettuu mitää pitkää aikaa)

Vastaus:

Kaapissa!

Nimi: Ada

23.11.2017 18:38
Tota joo, anteeks kovasti nyt kun ei ole mun osalta tarinoita tullut kuukauteen tai ylikin :( Jotenkin ei oo nyt vaan motivaatiota. Ja en oo suinkaan lähdössä Neljästä
Kaviosta, ajattelin vain että ehkä hoitohevosen vaihdos voisi tuoda lisää motivaatiota tähän puuhaan :). Onnistuisiko se jos vaihtaisin Rokin johonkin muuhun heppaan, kun nyt on tullut uusia hevosia tallille? :D

Vastaus:

Voit vaihtaa hoitohevosta :)

Nimi: Kuuhullu
Kotisivut: http://kuutamokartano.suntuubi.com/

21.11.2017 17:11

Kuun kirkas virtuaalikutsuu teidän talliväen osallistumaan avajaistapahtumaan - este- ja koulukilpailut sekä valmennus kolmelle ensimmäiselle! Lisäksi tallin kaksi ensimmäistä kaviokasta etsii luhopealuodin kestävää hoitajaa ja meillä on kaksi avonaista tallipaikkaa. Tulehan edes tutustumaan ja osallistumaan avajaiskilpailuihin, sillä Moonlight Falls on vierailun arvoinen ♥

✧ Hurmeiset terveiset, kuuhullu

Vastaus:

Kiitos kutsusta!

Nimi: miivi
Kotisivut: http://miivin.net/kk/

11.11.2017 19:30
Tervetuloa kilpailemaan este-, kenttä- ja kouluratsastuksessa upouuteen Armor Equestrian Centreen, lähes tuhatvuotisen linnan maille. Kilpailuista löytyy laaja valikoima eritasoisia luokkia, jokaiselle varmasti jotakin!

Vastaus:

-->

Nimi: Elowyn

10.11.2017 23:27
Apua mulla on niin kamala olo nyt, tuun tälleen varmaan kahden vuoden hiljaisuuden jälkeen tänne ilmottelemaan ittestäni. Olin ihan fiiliksissä kun näin, että tää paikka onkin vielä hengissä, ihan mahtavaa!!

Mutta hei, anteeksi oikeesti ihan älyttömästi. Mulla meni (ja menee vieläki) enemmän ja vähemmän huonosti ja heikosti ja jotenkin vaa tarvitsin aikaa tästä kaikesta. Energiaa ei yhtäkkiä ollu ees avata konetta, ihmisille ilmoittamisesta puhumattakaan.

Tällä viestillä nyt ei hirveästi oo merkitystä, kunhan tulin pyytämään anteeksi ja ilmottelemaan että oon vieläkin edessä ja on ikävä tätä paikkaa :'D

Vastaus:

Hei mahtavaa kuulla sinustakin! Totta kai talli on vielä pystyssä, mihinkäpä se olisi maatunut. Allin jouduin valitettavasti poistamaan, mutta Kaktun otin takaisin talliin, se on täällä varmasti loppuun asti.
Toivon vain kaikkea hyvää sinulle, tule jatkossakin käymään. :)

Nimi: Virpi
Kotisivut: http://laukkakavio.suntuubi.com/

10.11.2017 13:57
Uu <3 Pakko sanoo et ihastuin tuohon myynnissä olevaan Toroon. Kävisikös jos sitten herra tulisi meille. Ymmärrän hyvin kyllä miksi et halunnut luopua Wandesta ;)

Vastaus:

-->

Nimi: Virpi
Kotisivut: http://laukkakavio.suntuubi.com/

10.11.2017 13:36
Moikkelis! :D Kyselen voisikos Laukkakavioon muuttaa Wande, vaikkei se olekaan myynnissä. Vastaus mielellään Laukkakavion chattiin tai vieraskirjaan, josta huomaan sen helposti ;)

Vastaus:

-->

Nimi: Wendy

09.11.2017 06:44
Hei! Osallistuisin Nouse ratsaille päivään. Voisko hevonen olla Falco?

Vastaus:

Kyllä voi.

Nimi: Cici
Kotisivut: http://pahkinalaakson.suntuubi.com/?cat=36&lang=fi

06.11.2017 18:53
Hei!
Tervetuloa Pähkinälaakson myyntitallin estekilpailuihin 20.11.2017. Luvassa luokkia niin isommille kuin pienemmillekkin kaviokkaille. Tulethan kurkistamaan? ;)

Hirnahduksin: Pähkinän henkilökunta

Vastaus:

-->

Nimi: S&C
Kotisivut: http://reliefstable.virtuaalitalli.fi/

29.10.2017 10:00
Rosin sivut on nyt tehty

Vastaus:

Hyvä

Nimi: S&C
Kotisivut: http://reliefstable.virtuaalitalli.fi/

28.10.2017 21:34
Voitaisiin ostaa Rosi Reliefiin :)
Vastausta meillepäin?

Nimi: Wendy

28.10.2017 12:47
Tässä mun hevosen tiedot:

Nimi: Ada Paranova "Panda"

Rotu: Lewitsinponi

Käyttö: Esteponi

Säkä: 138cm

Ikä: 5v

Skp: Tamma

Luonne:

Hoitaessa Panda sählää aina. Se tutkii kaikkea ja kaataa usein harjat. Jos karsinan ovi jää raolleen, Panda karkaa sieltä. Poni on mestari karkailija, eivätkä mitkään solmut (eikä ihmiset) pysäytä sitä. Panda osaa ryömiä tarhan aitojen ali, jos niihin ei ole naulattu alhalle vielä kolmansia aitoja. Taluttaessa tamma hirnuu oreille, mutta lopettaa sen, jos napakasti käskee.

Ratsastaessa Panda pukittelee jatkuvasti ja heittelee päätään. Panda on vain yhden ihmisen hevonen. Tamman koulutus on kesken ja siihen tarvitaan apua. Pandan selkään ei saa mennä kukaan muu, kuin tamman oma omistaja. Panda hyppii ja sählää sinne tänne. Esteillä ponia ei ole vielä käytetty, mutta siitä on tarkoitus tehdä esteponi.

Muuta: Tarvittaisiin apua koulutukseen!

Kuvat: https://pixabay.com/fi/hevonen-muotti-thoroughbred-arabian-2063672/

Vastaus:

Hevosen sivut tehty!

Nimi: Ida

28.10.2017 11:53
Nouse ratsaille
Paju, Wande tai Sera:)) saat päättää mikä niistä:))

Vastaus:

Laitan vaikka Wanden. :)

Nimi: Emma

28.10.2017 07:04
Nouse ratsaille päivään minä ja mun talutettava Ditellä (:! Haittaako, jos tarina tulee pari päivää myöhässä, kun mulla on sillon kaverin yökyläsynttärit?

Vastaus:

Selvä, eikä haittaa ollenkaan, vaikka tarina tulisi vähän myöhemmin kuin kyseisenä päivänä.

Nimi: Wendy

27.10.2017 16:45
Hei! Saisinko tuoda yksityisen, joka on myös tuntikäytössä?

Vastaus:

Tuo vaan :)
//Vaikka ehtisit tuomaan hevosesi vielä tämän kuun puolella, niin alan periä karsinavuokraa vasta marraskuulta. Ja nykyisin joulukuu on ns. ilmainen kuukausi, joten tälle vuodelle sinulle jää karsinavuokraa maksettavaksi vain 30 ve.//

Nimi: Tyyne
Kotisivut: http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com/

22.10.2017 22:18
Keijukummun kenttäkilpailujen tulokset ovat tulleet! :)
http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com/?cat=18&lang=fi&id=14&p=0&lang=fi

Vastaus:

Kiitos

Nimi: Ida T

14.10.2017 18:36
Hei! Riittäiskö mun rahat siis maksamaan vuokran joulukuuhun asti? Maksaisin siis vuokran niin pitkälle, kun raha riittää :D Ja siis sillä lahjakortilla voisin myös maksella vuokraa pois

Vastaus:

Tarkistan asian. :)
//Jeps, onnistui. :) Otin vuokran Joulukuuhun asti, lahjakortista jäi vielä 20 ve, muihin rahoihin en koskenut.

Nimi: Luna

09.10.2017 07:42
Moi! Joudun lopettaa täällä käymisen, aikaa ja inspiä ei löydy tänne. Joudun siis lopettamaan Fantam hoitamisen

Vastaus:

Ok, olet aina tervetullut takaisin!

Nimi: Huusari
Kotisivut: http://hevosjarvi.weebly.com/

08.10.2017 23:27
Hevosjärvellä tapahtuu loppuvuodesta 2017 mm. seuraavia juttuja (tulossa myös mm. agilitykurssi, ratsastustunteja, vaelluksia, leirejä, maastolenkkejä). Alla muutamaan suora linkki. Lisää löytyy Hevosjärven forkalta.
Sänkkärirallit 14.10.2017 http://vrthevosjarventila.proboards.com/thread/274/nkk-rirallit-14-10-2017 r
Harjoituskisat 20.11.2017 http://kisakeskushevosjarvi.weebly.com/harkkakisat2.html
Suurkisat 27.11.2017 - 30.11.2017 http://kisakeskushevosjarvi.weebly.com/marrass2017.html
Kuutamoratsastus 30.10.2017 http://vrthevosjarventila.proboards.com/thread/277/kuutamoratsastus-30-10-2 017

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan! :)

Vastaus:

-->

Nimi: Cici
Kotisivut: http://vrtuusikuu.suntuubi.com/?cat=84&lang=fi&preview=1

08.10.2017 21:51
Tervetuloa osallistumaan Uudessakuussa järjestettävälle kisaviikolle!

Luvassa mm: koulu-, este- ja kenttäkilpailut, agilityä, näyttelyitä ja viikon päätteeksi vrer:in alaiset ravit. Luokkia on mahdollisimman monelle osallistujalle.

Olet sitten joko vanha konkari tai tuore kisailija, niin olet varmasti tervetullut mukaan mittelöihin!

~ Uudenkuun poppoo!

Vastaus:

-->

Nimi: Lullu

07.10.2017 18:13
Onko mahdollista, että tämä Lunan kuva lisättäisiin kaappiini?

https://i.imgur.com/L8MSEat.jpg

Nimi: Lullu

07.10.2017 18:11
Tässä uusi, lopullinen hahmokuvaus:


Luna Laakso, kaverien kesken Lullu, ei ole mikään vakavamielinen naisen alku. Lullu, 19 ja puoli vuotias tyttö, on henkeen ja vereen hevostyttö. Lullu on harrastanut ratsastusta lähes koko ikänsä, plussana muutaman vuoden ravikokemus. Mutta takaisin tytön, vaiko naisen, perusluonteeseen. Hän on siis erittäin aurinkoinen ja mukavaluonteinen. Hän ei yleensä hiljene helposti, joka joskus saattaa haittaa naista saamaan ystäviä. Luna on iloinen ja pirtsakka ihminen. Lullu osaa kyllä vakavoitua oikeissa tilanteissa. Häntä on vaikea suututtaa.

Luna on ulkonäöltään aika pitkä. Naisen alku, on sopivan painoinen. Lullulla on vaaleat keskipitkät hiukset, sekä kirkkaan vihreät silmät. Hänellä ei ole pisamia. Lullulla on molemmissa korvissa yksi korvareikä, eli ihan perus määrä. Hänellä on tatuointi tuliruusuista vasemmassa olkapäässä. Ruusut tarkoittavat hänen poniaan, Fireä.

Nimi: Rosanna

07.10.2017 17:41
Söpöysnäyttelyt 14.10:

Rosanna Kyyhky - Candyforest's Little Fairy (http://vrtuusikuu.suntuubi.com/?cat=83&lang=fi&preview=1)

Kiitos!

Vastaus:

Mukana!

©2017 Talli neljä kaviota - suntuubi.com